Annonse

Skryter av Ajer


Matthias Vilhjalmsson fra Starttiden. | Foto: Arkiv

Matthias Vilhjálmsson deler førsteplassen på listen over toppscorere i Start med Kristoffer Ajer. Det er en spiller islendingen er utrolig imponert over.

– Jeg synes Ajer er en fantastisk spiller, han har et fantastisk potensiale og kommer til å bli bedre og bedre fordi han har riktig fokus hele tiden, sier Vilhjálmsson til KRS247 og mener 17-åringen fungerer bedre offensivt enn som en defensiv midtbanespiller.

– Han har en sånn ro når han skal avslutte, så det å score sju mål i Tippeligaen når du bare er 17 år er helt imponerende, sier islendingen som er veldig stolt over Ajer.

Matthias Vilhjálmsson føler seg ikke truet over å bli vippet av toppscorertronen i klubben.

– Nei, jeg tror ikke det, men hvis vi fortsetter å score begge to er jeg veldig fornøyd, sier han og tenker ikke så mye over en mulig overgang til russiske Ufa.

– Jeg har fullt fokus på Start nå og tenker ikke så mye over det nå. Det er en viktig kamp mot Tromsø, så jeg tenker heller mer på den, forklarer Vilhjálmsson.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer