KRS247.no

Henter værvarsel...

Skjønner fansens reaksjon

Starttrener Mons Ivar Mjelde forstår at flere fans har reagert på de mange forskjellige kamptidspunktene. Han ønsker seg mest mulig støtte på bortekampene, og ser at det blir vanskeligere for fansen å reise på bortekamper med dagens løsning.

– Jeg skjønner godt at det er frustrerende for fansen. Det er klart at vi ønsker støtte fra våre supportere på alle kamper. Hjemmekampene er forsåvidt greie nok, men ukedagskamper på bortebane er ikke gunstig, forteller Mjelde til KRS247.no.

Fotballforbundet og C More har fått mye kritikk fra fotballsupportere. Forbundet har så langt vært ganske tause i saken, mens TV-selskapet C More har uttalt at mye av kritikken må rettes mot fotballforbundet. Mjelde mener situasjonen er litt spesiell, men oppsettet er noe både klubb og supportere må leve med.

– Vi og supportere kan ønske oss både det ene og andre. Det er ikke så mye man kan gjøre fra klubbenes side akkurat denne gangen. Det er TV som har kjøpt rettighetene, og det må vi leve med, sier Starttreneren.

 

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/189275145″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]