Annonse

Skjønner fansens reaksjon


Mons Ivar Mjelde - Foto Lars Gunnar Bergstad

Starttrener Mons Ivar Mjelde forstår at flere fans har reagert på de mange forskjellige kamptidspunktene. Han ønsker seg mest mulig støtte på bortekampene, og ser at det blir vanskeligere for fansen å reise på bortekamper med dagens løsning.

– Jeg skjønner godt at det er frustrerende for fansen. Det er klart at vi ønsker støtte fra våre supportere på alle kamper. Hjemmekampene er forsåvidt greie nok, men ukedagskamper på bortebane er ikke gunstig, forteller Mjelde til KRS247.no.

Fotballforbundet og C More har fått mye kritikk fra fotballsupportere. Forbundet har så langt vært ganske tause i saken, mens TV-selskapet C More har uttalt at mye av kritikken må rettes mot fotballforbundet. Mjelde mener situasjonen er litt spesiell, men oppsettet er noe både klubb og supportere må leve med.

– Vi og supportere kan ønske oss både det ene og andre. Det er ikke så mye man kan gjøre fra klubbenes side akkurat denne gangen. Det er TV som har kjøpt rettighetene, og det må vi leve med, sier Starttreneren.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar