Annonse

– Skikkelig trist


Foto: Glenn Faannessen

Start-kaptein Håkon Opdal måtte plukke to baller utav nettet i nabooppgjøret mot Viking. Han synes de dessverre tapte fortjent.

– Slik som sesongen har utviklet seg har vi ikke vært gode nok. Vi har sett det i de siste rundene at vi ikke har klart å vinne i de avgjørende situasjonene. Vi har klart å nullstille oss og komme oss tilbake, men ikke på et Tippeliganivå, sier Opdal til KRS247.

Han synes laget gjorde en god innsats i 1. omgang og er enig i at Start nok var det beste laget før pause, men at de absolutt ikke var i nærheten etter hvilen. Oddingen forklarer baklengsmålene på denne måten.

– Det første er en retningsforandring, så der må du nesten spørre Tapio [Heikkilä] hva han tenkte der. På det andre skal jeg ut å forlenge en ball, men så bøyer en Viking-spiller seg ned og kommer først på den. Det er sånt som skjer med mye folk i feltet. Jeg skal kunne klare å rekke den, men noen ganger klarer jeg det ikke, sier Opdal.

Han mener det var typisk at de ledet til pause og at det også var typisk for Start å få en stor sjanse imot tidlig i kampen.

– Det går litt på tror jeg kvaliteten i avgjørende øyeblikk og avgjørende situasjoner hvor vi ikke har vært gode nok, forklarer Håkon Opdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer