KRS247.no

Henter værvarsel...

– Skikkelig trist

Start-kaptein Håkon Opdal måtte plukke to baller utav nettet i nabooppgjøret mot Viking. Han synes de dessverre tapte fortjent.

– Slik som sesongen har utviklet seg har vi ikke vært gode nok. Vi har sett det i de siste rundene at vi ikke har klart å vinne i de avgjørende situasjonene. Vi har klart å nullstille oss og komme oss tilbake, men ikke på et Tippeliganivå, sier Opdal til KRS247.

Han synes laget gjorde en god innsats i 1. omgang og er enig i at Start nok var det beste laget før pause, men at de absolutt ikke var i nærheten etter hvilen. Oddingen forklarer baklengsmålene på denne måten.

– Det første er en retningsforandring, så der må du nesten spørre Tapio [Heikkilä] hva han tenkte der. På det andre skal jeg ut å forlenge en ball, men så bøyer en Viking-spiller seg ned og kommer først på den. Det er sånt som skjer med mye folk i feltet. Jeg skal kunne klare å rekke den, men noen ganger klarer jeg det ikke, sier Opdal.

Han mener det var typisk at de ledet til pause og at det også var typisk for Start å få en stor sjanse imot tidlig i kampen.

– Det går litt på tror jeg kvaliteten i avgjørende øyeblikk og avgjørende situasjoner hvor vi ikke har vært gode nok, forklarer Håkon Opdal.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/285746706″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]