Annonse

Skeie tror cupbomben fint kan smelle på Moseidmoen


Foto: Pål Lomeland

En av de største cupbombene smalt i forrige runde på Moseidmoen da Vindbjart banket Start 4-0. I kveld kan det skje igjen.

– Hvis vi har en god dag, og Odd har en dårlig dag, kan bomben fint gå her i kveld, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie til KRS247.

Grenlandslaget har hatt en foreløpig lett vei ved å vinne hele 13-0 mot Skotfoss i den 1. runden, mens Skeid ble slått 4-1 i 2. runde. Odd er også tapende finalist fra fjorårets cup hvor de møtte Molde på Ullevål i en kamp som endte 2-0 til romsdalingene.

– Odd er Norges sjette beste lag for tiden, men vi har såpass mange gode spillere at vi har en sjanse, sier Skeie og viser til at ofte så kan eliteserielag ta litt lett på det å møte et 2. divisjonslag, men han satser på at det vanlige krydderfotballspillet blir nøkkelen til suksess mot laget i hvitt og sort.

– Det viktigste for oss er å spille vårt spill og få det til å sitte, men Odd har selvfølgelig spillere som vi må passe ekstra godt på. De spiller nesten likt som oss, sier Vindbjart-treneren.

Vindbjart tar altså imot Odd på Moseidmoen i kveld kl. 18:00 i cupens tredje runde, mens Arendal tar imot Viking på sin hjemmebane. Ett lag er allerede videre til 4. runde, nemlig Molde som vant 4-0 mot Fyllingsdalen i går.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer