Annonse

Skal utvikle hele fotballregionen


Starts utviklingsleder, Bård Borgersen. | Foto: Vegard Feltstykket

Bård Borgersen står oppført som hovedtrener for Start på klubbens hjemmesider, men han har funnet veien tilbake i klubbens utviklingsarbeid. Som utviklingsleder ser han frem til et spennende år. Målet er å løfte hele regionen på utviklingsarbeidet.

– Der vi snakker om Starts utviklingsarbeid, så er egentlig naboklubbene våre en del av det. Vi ønsker å drive utviklingsarbeid sammen med disse klubbene. Da blir vi bra, men da blir også andre klubber bedre, sier Borgersen til KRS247.

Borgersen snakker både om seniornivå og på høyere aldersbestemte lag. Han snakker om hvordan man kan få den siste lille spissen på de unge utøverne i toppsjiktet. En slik spiller vil kunne ha nytte av et opphold i en annen klubb som Jerv, Fløy eller Våg.

– Vi må drive spillerutvikling på Sørlandet. Sammen.

– Hvilke forventninger har Start til unggutta i A-lagstroppen?

– Vi har forventninger om at unggutta skal være en del av A-laget, og at flere både får spille og markere seg godt. Vi i utviklingsavdelingen skal klargjøre de, og så må A-lagsmiljøet ta de videre. Unggutta må stabilisere seg ikke bare som unge talenter, men som solide bærebjelker som kan ta Start videre.

Han mener klubbens økonomiske kutt gir unggutta en god mulighet til å gjøre nettopp det.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer