Annonse

Skal starte bygging for 2016


Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal. | Foto: Pål Lomeland

Administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal, er godt fornøyd med klubbens spillerlogistikk før overgangsvinduet smalt igjen, og når Swingen selges skal endelig 2016 i fokus. Kubben har flere spillere på korte kontrakter, og nå skal stallen snart settes for neste år.

– Vi har en jobb å gjøre nå i høst når vi skal finne ut av hvordan troppen skal se ut i 2016. Nå har vi litt tid til å jobbe det frem, sier Brandsdal til KRS247.

– Bør det ikke være en fremtidig trener med på det arbeidet?

– Vi jobber med trenerkabalen for 2016. En ny trener vil ha meninger rundt hvem som bør være i og utenfor troppen. Det viktigste er at klubben tar ansvar for å ha best mulig stall, sier Brandsdal.

Det ble flere spillere inn enn ut dette vinduet, noe som ikke har vært normen i det siste. Brandsdal er fornøyd med forsterkningene og at det lot seg løse økonomisk.

– Vi kommer ut av det uten å belaste økonomien i klubben, og vi begynner å nærme oss noe. Vi har et godt nok lag til å overleve i Tippeligaen, selv om vi har manglet litt energi. Vi er veldig godt fornøyde med vinduet

– Skal det bli godt å slippe å bruke ordet «økonomien» i fremtiden?

– Det er ikke så lenge siden jeg var i garderoben hos gutta og sa at jeg var møkklei å snakke om økonomien! Men det må ligge til grunn, det skal vi ikke glemme. Vi driver med fotball, vi skal begeistre og både gi og få energi.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer