KRS247.no

Henter værvarsel...

Skal jakte 1-0

Kristoffer Ajer har slitt med å finne nettmaskene etter å ha overrasket seg selv og andre med åtte fulltreffere i fjorårets sesong. Så langt i år har både han og Start fått til lite offensivt, men den kommende Celtic-spilleren merker bedring i laget.

– Vi hadde en positiv opplevelse mot Rosenborg i 70 minutter hvor vi får presset de hardt og kan vinne den kampen, men det gikk ikke fordi vi var ikke vasse nok i begge boksene, men nå mot Aalesund så er vi virkelig klare til å ta tre poeng. Og min plan er å ha samme innstilling som jeg hadde i forrige kamp i form av duell- og løpsvilje som resten skal ha. Vi kan ikke tro at vi kan dra opp til Ålesund og spille ut et godt lag. Vi må først og fremst vinne duellene og være utrolig vasse der så vil spillet komme etter hvert, sier Ajer til KRS247.

Gudmundur Kristjansson blir ikke med til Nordvestlandet etter at han pådro seg et relativt unødvendig gult kort mot Rosenborg. Det ble hans tredje for sesongen. For Ajer betyr det en ny makker på midtbanen.

– Gummi har gjort en god jobb han, også har vi mange andre midtbanespillere som vil gjøre det bra så det er synd at han har karantene, men vi har flere som kan gå inn og ta hans plass, sier han.

Både Aalesund og Start har slitt med å finne suksessoppskriften denne sesongen. Tangotrøyene ligger faktisk bare tre poeng foran Start med to seire denne sesongen, men de har likevel tapt sju av ti kamper. For Start blir oppgaven den samme som mot Rosenborg, ifølge midtbanespilleren.

– Vi skal ut og jakte 1-0, uten tvil. Vi drar opp dit for å gå for tre poeng og det er virkelig det vi skal gjør der. Vi er nødt for å gå i strupen på Aalesund samtidig som vi er nødt for å være kloke. Vi skal ikke sende alle mann i angrep og risikere en tidlig scoring motsatt vei, så det blir en spennende kampplan, sier Kristoffer Ajer som har tre kamper igjen i gult og svart.