KRS247.no

Henter værvarsel...

Jesper Mathisen belager seg på en rolig påske. Det kan trengs etter den tiende kneoperasjonen, frustrasjon over altfor tidlig seriestart i Tippeligaen og mye reising med TV2.

– Planene er å være i byen. Kanskje ta en tur til hytta i Søgne. Kanskje legge ut båten på sjøen og sjekke at den flyter i år også, forteller Mathisen til KRS247.

Han skal ikke til fjells i år heller. Flatmark er å foretrekke for det nyopererte kneet.

– Jeg trives ved kysten. Det kneet mitt nå tåler verken bortoverski eller nedoverski. Jeg holder meg stille og rolig og prøver å få vekk den væsken jeg har i kneet etter operasjonen, sier fotballeksperten.

Det tar ikke lang tid før samtalen dreier seg over til fotball når Jesper skal intervjues. Han skryter av hans kjære Start.

– To poeng på to kamper mot to motstandere som kommer til å gjøre det ganske bra i år. Det har vært en godkjent åpning. De har sett mer solide og robuste ut enn de gjorde i fjor, og det lover godt for den kommende sesongen.

Han vet at det blir en tøff sesong for Start i år også, med mange tette og veldig avgjørende kamper. Mathisen roser Steinar Pedersens inntreden i klubben, og ser at både de nye og de «gamle» spillerne i klubben har hevet seg etter ansettelsen av Champions League-vinneren. Han er likevel klar på at han savnes i spillerstallen, slik han ser det.

– Hadde jeg spilt, hadde det forsvaret vært mye bedre enn det det er nå. Såpass selvinnsikt har jeg. Jeg spilte jo ikke i fjor da det ble sluppet inn sinnsykt mye mål. Siste ti kampene jeg spilte holdt Bismar Acosta og jeg nullen i seks av dem.

Jesper er rask med å, med alvor i blikket, å understreke at han synes Tapio Heikkilä og Rolf Daniel Vikstøl i midtforsvaret ser veldig bra ut.

Hør hele intervjuet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/254453066″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]