KRS247.no

Henter værvarsel...

Skal ha beina høyt og båten ut på vannet

Jesper Mathisen belager seg på en rolig påske. Det kan trengs etter den tiende kneoperasjonen, frustrasjon over altfor tidlig seriestart i Tippeligaen og mye reising med TV2.

– Planene er å være i byen. Kanskje ta en tur til hytta i Søgne. Kanskje legge ut båten på sjøen og sjekke at den flyter i år også, forteller Mathisen til KRS247.

Han skal ikke til fjells i år heller. Flatmark er å foretrekke for det nyopererte kneet.

– Jeg trives ved kysten. Det kneet mitt nå tåler verken bortoverski eller nedoverski. Jeg holder meg stille og rolig og prøver å få vekk den væsken jeg har i kneet etter operasjonen, sier fotballeksperten.

Det tar ikke lang tid før samtalen dreier seg over til fotball når Jesper skal intervjues. Han skryter av hans kjære Start.

– To poeng på to kamper mot to motstandere som kommer til å gjøre det ganske bra i år. Det har vært en godkjent åpning. De har sett mer solide og robuste ut enn de gjorde i fjor, og det lover godt for den kommende sesongen.

Han vet at det blir en tøff sesong for Start i år også, med mange tette og veldig avgjørende kamper. Mathisen roser Steinar Pedersens inntreden i klubben, og ser at både de nye og de «gamle» spillerne i klubben har hevet seg etter ansettelsen av Champions League-vinneren. Han er likevel klar på at han savnes i spillerstallen, slik han ser det.

– Hadde jeg spilt, hadde det forsvaret vært mye bedre enn det det er nå. Såpass selvinnsikt har jeg. Jeg spilte jo ikke i fjor da det ble sluppet inn sinnsykt mye mål. Siste ti kampene jeg spilte holdt Bismar Acosta og jeg nullen i seks av dem.

Jesper er rask med å, med alvor i blikket, å understreke at han synes Tapio Heikkilä og Rolf Daniel Vikstøl i midtforsvaret ser veldig bra ut.

Hør hele intervjuet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/254453066″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]