KRS247.no

Henter værvarsel...

– Skal bare ikke skje

Erlend Segberg fikk starte sin første kamp på lenge og følte selv at han gjorde en grei nok innsats på midten. Men det hjalp så lite etter at laget på uforklarlig vis igjen sløste bort en ledelse.

– Det er personlige feil og som lag gjør vi ikke jobben vi skal gjøre. Det er bittert, men vi kan bare klandre oss selv, sier Segberg som skulle ønske han var mer involvert i spillet.

– Jeg gjør få feil og spilte på det trygge, men det er ikke lett å stå her og si at jeg spilte godt når vi taper 4-1, sier han.

Det var svikt i presset som var årsaken til flere av målene og på spørsmål om dette er noe de trener på, svarer Starts 19-åring.

– Vi har alltid fokus på presspill og hadde det også før kamp. Men jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke klarer å få det ut i kamp. Vi skulle også gjøre om litt på midten etter pause, men det lyktes vi ikke med, sier Segberg.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/282169623″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]