Annonse

Skadet ut sesongen


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Lars-Jørgen Salvesen har ødelagt korsbåndet og må se resten av Starts kamp om opprykk til Eliteserien fra tribunen. Han må operere og blir ikke tilbake før tidligst etter sesongen er ferdig.

– Jeg er langt nede nå. Formen var fin og jeg hadde gledet meg veldig til 2017-sesongen. Nå er det over for min del. Dette var et slag i trynet, men jeg skal komme sterkt tilbake, sier Lars-Jørgen Salvesen til klubbens nettside.

Medisinsk leder, Jørgen Rostrup, forteller til ikstart.no at de var forberedt på at skaden Salvesen pådro seg på slutten av torsdagens trening kunne være en korsbåndsskade.

– Men vi skal få Lars-Jørgen tilbake. Først blir det operasjon. Den kan først skje etter hevelsen har lagt seg. For Lasse Sigurdsen, som hadde samme skade, så gikk det 8 uker. Jeg er sikker på at Lars-Jørgen skal komme seg sterkt tilbake. Han er ung – og Lasse  viste at det er mulig å trene knallhardt for å komme seg raskt tilbake, sier Rostrup.

Opptreningen etter operasjonen starter rett etter påske og den medisinske lederen skal deretter legge et opptreningsløp for spissen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer