KRS247.no

Henter værvarsel...

Sjumålsdrama i Telemark

Vindbjart avsluttet sesongen med seier, men de måtte virkelig kjempe for å få med seg hjem alle poengene tilbake til Vennesla.

Ryktene ville ha det til at Odd 2, som allerede var sikret plassen i neste års 2. divisjon, stilte med et ganske svekket lag, men det skulle man ikke tro da det var tøffe tak i begynnelsen og Vindbjart-keeper Benjamin Boujar måtte ut i full strekk på en mulighet Odd 2 fikk tidlig i kampen.

Men det var venndølene som kunne juble for scoring først. Preben Skeie var våkent fremme på et innlegg fra Kristoffer Sindholt Syvertsen og kunne sette inn 1-0 i nettaket fra kort hold. Snaue kvarteret senere økte Skeie ledelsen igjen fra kort hold etter et godt slått hjørnespark.

Bare fem minutter senere, etter 32 minutter, fikk Vindbjart merke at det ikke bare er A-laget til Odd som har målfarlige spillere. Eric Kitolano fikk stå helt upresset fra 17 meter og styre ballen i krysset til 1-2.

Og hjemmelaget var farlig nær 2-2 flere ganger, men det skulle gå 10 minutter av andre omgang før den stillingen ble et faktum. Da var det Erik Eikeng som kunne utlikne på et skutt som kom inn fra skrått hold etter at Vindbjart-forsvaret hadde rotet litt.

Men Vindbjart har avdelingens nest giftigste spiller foran mål. Og Øyvind Gausdal kunne feire både for 3-2 og for ny kontrakt med klubben med en heading på et flott innlegg fra Victor Vindfjell etter 63 minutter. Det var hans 24. mål for sesongen.

Kvarteret før slutt stod det plutselig 3-3 på måltavla. Da hadde Eric Kitolano satt inn sitt andre for dagen på et straffespark.

Til slutt kom vinnermålet på Skagerak Arena. Joachim Holberg Eriksen scoret Vindbjarts siste mål i PostNord-ligaens avdeling 4 i 2016 på direkten fra et langt innlegg. Det målet gjorde så godt for Eriksen at han tok av seg drakta under feiringen i kulden. Han fikk korrekt gult kort for den handlingen.

Det kunne fort stått 4-4 like før slutt, men Benjamin Boujar viste raske reflekser og gjorde en glimrende redning.

Vindbjart avslutter sesongen på 4. plass med 44 poeng og eventyrlige 67-50 i målforskjell, bare Notodden og Arendal har bedre målforskjell enn venndølene.

PS! Det ble også scoret sju mål i kampen mellom Bærum og Fløy. Laget fra Flekkerøy ledet 2-1 til pause og gikk oppp til 3-1 fire minutter uti 2.omgang, men tre mål fra Bærum siste 20 minuttene førte til at sesongen ble avsluttet med det 23. tapet totalt.