Annonse

Sjansesløseri i Telemark


Fløy-trener Tommy Taylor. Foto: Pål Lomeland

Det tok 26 minutter før det første målet kom og Odds 2. lag fikk to baller til i mål, mens Fløy slet med presisjonen.

For i finværet på Skagerak Arena klarte ingen av Fløys offensive spillere å sette ballen mellom stengene. Den første store sjansen kom etter 31 minutter ved Marius Andersen, som headet et innlegg fra høyre rett på keeper.

Bernard Brons hadde en gylden mulighet på hjørnespark fem minutter senere, men klarte ikke å treffe ballen.

Etter hvilen gikk Fløy rett i angrep og Henrik Dahlum kunne utliknet, men igjen stod hjemmelagets bakerste mann i veien. Like etter reddet Viljar Røsholt Myhra igjen da Magnus Ask Mikkelsen var frempå.

Fløy presset og presset på, faktisk såpass mye at det kunne ha blitt selvmål på et tilbakespill. Men istedet var det Odd 2 som kunne øke ledelsen på frispark etter 62 minutter. Oliver Berg fastsatte sluttresultatet til 3-0 ti minutter før slutt.

Med tapet i dag, er det enda jevnere i bunnen av Oddsenligaens avdeling 3 der Fløy er på 9. plass med 23 poeng, fem poeng foran Odd 2, som er på 12. plass.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer