Annonse

Simon Larsen er Startspiller fra nyttår


Foto: Glenn Th. Faannessen

Vålerengastopperen tar turen hjem til Sørlandet, og er i dag i Kristiansand på boligvisning. Den tidligere Vindbjartspilleren har signert en treårskontrakt med Start.

– Jeg har fått ganske mye erfaring som jeg tror jeg kan bidra med. Start har mange unge spillere, så jeg håper å kunne bidra med å veilede litt. Jeg tror jeg passer bra inn i Startstallen med tanke på sammensetning og hva jeg kan bidra med, sier Larsen til ikstart.no.

Han gjenforenes dermed med Henrik Robstad og Daniel Aase fra nyttår. Han forlater Vålerenga når kontrakten går ut ved nyttår, og kommer gratis til Start. Han mener selv han ikke trapper ned bare fordi han forlater hovedstadsklubben.

– Dette er ikke noen nedtrapping. Vi skal bite fra oss fremover og etablere oss på øvre halvdel, lover Larsen.

Starts administrerende direktør, Even Øgrey Brandsdal, forteller til klubbens hjemmesider at det var nødvendig med hjelp utenfra for å få denne avtalen i havn. At Simon Larsen blir Start-spiller hadde ikke vært mulig uten investorgruppen Club 21.

– Vi og Club 21 har jobbet tett sammen – spesielt det siste året. Også denne gang viser de generøsitet og legger dermed til rette for at Simon kan vende tilbake og bidra for Start, sier Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer