KRS247.no

Henter værvarsel...

Sigurdsen og Wichne i A-stallen

De to 18-åringene er tatt opp som fullverdige A-stallmedlemmer i Start og signert kontrakter som holder dem i klubben ut 2018. Det ble klart i dag. Begge spillerne er godt fornøyde med nyheten.

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Siden jeg kom til Start har jeg jobbet hardt for dette. Målet har vært spilletid for A-laget og med denne kontrakten så få jeg en fin sjanse til å slippe til enda mer på Tippeliga-nivå, sier Eirik Wichne til ikstart.no.

Eirik Wichne kom fra Mandalskameratene sent i 2014, mens Lasse Sigurdsen kom fra Fløy foran fjorårssesongen.

– Dette er utrolig deilig. Det er noe jeg har drømt om – og jobbet for – i lang tid. Endelig er det i boks, sier Lasse Sigurdsen.

Spissen ble skadet i forkant av 2015-sesongen, og brukte lang tid på å komme tilbake. Start-trener Steinar Pedersen er svært godt fornøyd med at de to unge talentene har signert forlengede avtaler.

– De fortjener sjansen og er en viktig del av vår profil. Det er hardtarbeidende karer som vi kommer til å få stor glede av fremover, sier Pedersen.

De to tar steget fra Starts toppspillergruppe og opp i A-stallen. Dermed er de synlige resultater av den jobben som gjøres knyttet til spillerutvikling i klubben.

– Jeg vil igjen rose utviklingsavdelingen som har vært en medvirkende grunn til at to nye, lokale unggutter er i ferd med å få sitt gjennombrudd. Det er selvsagt også på sin plass å gi ros til de to moderklubbene, Mandalskameratene og Fløy, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.