Annonse

Sigurdsen og Wichne i A-stallen


Lasse Sigurdsen og Eirik Wichne. | Foto: Roy Emanuelsen - www.ikstart.no

De to 18-åringene er tatt opp som fullverdige A-stallmedlemmer i Start og signert kontrakter som holder dem i klubben ut 2018. Det ble klart i dag. Begge spillerne er godt fornøyde med nyheten.

– Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Siden jeg kom til Start har jeg jobbet hardt for dette. Målet har vært spilletid for A-laget og med denne kontrakten så få jeg en fin sjanse til å slippe til enda mer på Tippeliga-nivå, sier Eirik Wichne til ikstart.no.

Eirik Wichne kom fra Mandalskameratene sent i 2014, mens Lasse Sigurdsen kom fra Fløy foran fjorårssesongen.

– Dette er utrolig deilig. Det er noe jeg har drømt om – og jobbet for – i lang tid. Endelig er det i boks, sier Lasse Sigurdsen.

Spissen ble skadet i forkant av 2015-sesongen, og brukte lang tid på å komme tilbake. Start-trener Steinar Pedersen er svært godt fornøyd med at de to unge talentene har signert forlengede avtaler.

– De fortjener sjansen og er en viktig del av vår profil. Det er hardtarbeidende karer som vi kommer til å få stor glede av fremover, sier Pedersen.

De to tar steget fra Starts toppspillergruppe og opp i A-stallen. Dermed er de synlige resultater av den jobben som gjøres knyttet til spillerutvikling i klubben.

– Jeg vil igjen rose utviklingsavdelingen som har vært en medvirkende grunn til at to nye, lokale unggutter er i ferd med å få sitt gjennombrudd. Det er selvsagt også på sin plass å gi ros til de to moderklubbene, Mandalskameratene og Fløy, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer