Annonse

Serber trener med Start


Foto: ikstart.no

Med både Lars-Jørgen Salvesen og Lasse Sigurdsen ute med langtidsskader, må Start ha inn noen som kan gjøre en god jobb på spissplass umiddelbart.

Denne uken er Đorđe Šušnjar på prøvespilling i klubben. Han er kontraktløs og kan signere med Start til tross for at overgangsvinduet er stengt.

Serberen spilte i Lugano og ble utlånt til Chiasso denne sesongen. Iløpet av hans karriere, som strekker seg tilbake til 2009, har han spilt 126 kamper og scoret 36 mål. For Jagodina 2015 scoret han sju mål på 27 kamper.

Šušnjar har også spilt fire kamper på aldersbestemte landslag i Serbia og Montenegro.

– Han skal være her denne uka, så blir det spennende å se om han har de kvalitetene vi leter etter. Han er tilgjengelig og kan være en løsning, men vi skal bruke litt tid og ta et riktig valg, sier Steinar Pedersen til IK Start sin nettside.

Serberen selv beskriver seg som en bevegelig spiller som er farlig i boksen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer