KRS247.no

Henter værvarsel...

– Ser ut som vi har stein i skoen

Mons Ivar Mjelde er lagt fra glad over det som skjedde foran buende hjemmefans, men han er lettet over at de unngikk tap.

– Vi er upresise i det vi foretar oss og det ser ut som vi har stein i skoen, sier Mjelde til KRS247 og gleder seg til kampprogrammet gir rom for en full treningsuke igjen.

– Planen var å snøre igjen defensivt og spille med entusiasme og tæl offensivt, men det hjelper ikke å ha en plan når vi ikke evner til å få til det vi ønsker, sier en frustrert Mjelde som også så en redsel hos spillerne. En redsel for å tape og mangel på vinnervilje. Men det var en spiller som fikk godkjent hos Mjelde, det var Ajer.

– Det er et paradoks at Ajer, som er yngst, er den som viser størst vilje. Hadde flere vært som ham, hadde vi vunnet denne kampen, sier Mjelde som mener de må fremstå som mindre passive mot et godt Viking-lag i Stavanger på lørdag.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/205325000″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]