Annonse

– Ser ut som vi har stein i skoen


Foto: Pål Lomeland

Mons Ivar Mjelde er lagt fra glad over det som skjedde foran buende hjemmefans, men han er lettet over at de unngikk tap.

– Vi er upresise i det vi foretar oss og det ser ut som vi har stein i skoen, sier Mjelde til KRS247 og gleder seg til kampprogrammet gir rom for en full treningsuke igjen.

– Planen var å snøre igjen defensivt og spille med entusiasme og tæl offensivt, men det hjelper ikke å ha en plan når vi ikke evner til å få til det vi ønsker, sier en frustrert Mjelde som også så en redsel hos spillerne. En redsel for å tape og mangel på vinnervilje. Men det var en spiller som fikk godkjent hos Mjelde, det var Ajer.

– Det er et paradoks at Ajer, som er yngst, er den som viser størst vilje. Hadde flere vært som ham, hadde vi vunnet denne kampen, sier Mjelde som mener de må fremstå som mindre passive mot et godt Viking-lag i Stavanger på lørdag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer