Annonse

Ser på muligheten for to spisser


Foto: Pål Lomeland

Mons Ivar Mjelde har fått flere strenger å spille på siden de ble overkjørt av Odd sist serierunde. Med tre spillere inn har også stemningen iløpet av uken fått seg en opptur.

– Mads Stokkelien sin inntreden, Jørgen Hammer og Austin Ikenna har gitt oss ny energi. Nivået har ikke vært så høyt på trening på lenge, sier Mjelde til KRS247.

To av de nye spillerne som har kommet i sommer, gir Salvesen konkurranse på spissplassen, men det betyr ikke at han kan bli satt ut av laget.

– Nå har vi muligheten til å kombinere spillestilen. Isolert sett har vi kun hatt Lars Jørgen Salvesen, men han har ikke spilt på et godt lag i det siste, og vi må først og fremst sørge for at laget sitter. Men det er klart at med flere spisser så har vi flere bein å stå på. I noen kamper kan det være fornuftig å bare spille med en foran, mens det er andre kamper der vi kan ha to spisser fra start, forklarer Starts trener.

Men der han har fått flere spillere å velge mellom, må han fortsatt klare seg uten to veldig gode leiesoldater fra Molde.

– Det betyr veldig mye for oss at de fortsatt er ute med skade. Det er to ballsikre gutter, som har blitt bedre og bedre i Start-trøya. Det er fortvilende. Hollingen var veldig god mot Stabæk og er ute med skade en måned til. Rindarøy vet jeg enda ikke når han er spillekar. Så med den situasjonen Start er i, hadde vi vært bedre med de skadefri, så det er synd, sier Mons Ivar Mjelde.

Ellers kan han plukke spillere som han vil og det kan hende at det blir en ny bakre firer fra start mot Strømsgodset i dag, i form av Michael Christensen og nysignerte Jørgen Hammer på midten.

– De vil kle hverandre godt, sier Mjelde.

Kampen mot Strømsgodset sparkes i gang på Marienlyst stadion klokken 18:00. Du får med deg kampen direkte fra 17:00 på Radio Sør.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer