Annonse

Ser oppover på tabellen


Donn-trener Kjetil Ruthford Pedersen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Donns trener Kjetil Ruthford Pedersen mener lakkskoklubben skal se oppover på tabellen. Klubben ligger fire poeng bak pallplass i ligaen, og treneren ser ingen grunn til å se andre veien.

– Vi har gode prestasjoner mot de aller fleste lagene i år unntatt de siste 20 mot Vindbjart, sier treneren til KRS247.

– Det er mye gøyere å se oppover enn nedover, og vi vet vi har både ambisjoner og kvaliteter til å være med høyere opp på tabellen!

Han mener klubben må se oppover med den tøffe lokale konkurransen.

– Klubben er i utvikling hele veien. Dessuten er det utelukkende positivt at vi har de lagene vi har i toppfotballen. Start på toppen, Jerv like bak, og med Fløy og oss fra byen. I tillegg har vi Arendal i øst og Vindbjart fra Vennesla. Det kommer til å bli nok fotball på Sørlandet, humrer Ruthford Pedersen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer