Annonse

Ser frem til å spille mot nye motstandere


Arkivfoto: Pål Lomeland

De tre Agder-lagene i 2. divisjon – Vindbjart, Fløy og Arendal – skal ikke reise vestover som de siste årene og møte lag som Egersund og Vidar. I 2016 skal Bærum, Moss, Kvik Halden og Notodden være blant de vanskeligste lagene i avdelingen. Vindbjarttrener Steinar Skeie ser frem til å møte disse lagene.

– Jeg ble gledelig overrasket over dette oppsettet. Jeg har aldri vært i Østfold før. Vi møter mange lag med tradisjoner, sier Skeie til KRS247.

Han omtaler avdelingen som den tøffeste av alle i 2. divisjon neste år, men tror at Vindbjart kan bite godt fra seg.

– Det blir vanskelig for alle, sier Skeie.

– Passer det Vindbjart bedre å spille mot mer spillende lag?

– Tradisjonelt sett er det mer spillende lag østover enn vestover. Det er flere grunner til at jeg synes dette var gøy. Vi kjører østover, og der er det både bedre vær og veier, ler Skeie.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer