Annonse

Ser frem til å spille igjen


Daniel Aase. | Arkivfoto: Glenn Th. Faannessen

Daniel Aase er endelig tilbake etter skade og det er store muligheter for at han blir å finne i startoppstillingen mot Strømsgodset. Det har vært et savn for Aase å være med i troppen og han har stor tro på at det skal bli en positiv opplevelse mot laget fra Drammen.

– Det er et sterkt lag. Jeg har sett de mye, de er gode og har noen veldig klare styrker som vi forbereder oss på å stoppe. Så vet vi at de avgir mye rom slik at det er mulig å score mål på de. Det er et lag som ikke er så kompakt som de andre vi har møtt, men det er et tøft lag å møte, sier Aase til KRS247.

Start jakter fortsatt sin første seier på nesten ett år og Daniel Aase er klar på at de har fokus på å få det til, men han mener de ikke bør bli overivrige.

– Vi har selvfølgelig en ekstremt sterk lyst til å vinne, men det er viktig at det ikke blir som mot Sarpsborg 08 at det blir en sånn desperat kamp på en feil måte. Vi skal selvfølgelig ha et desperat ønske om å vinne, men ikke på en måte at man slutter å tenke. Så det er viktig at man beholder kløkten samtidig som man ønsker å vinne. Ellers blir det tap, sier midtbanespilleren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer