KRS247.no

Henter værvarsel...

– Seier vil gi fotballfeber i Stavanger

Fotballens festdag dagen før nasjonaldagen avsluttes med nabooppgjøret Viking mot Start på Viking Stadion. Dette er en spesiell kamp på mange måter.

– 16. mai er dagen slipset og finstasen tas på og det er ekstra gøy at vi møter en nabo i dag, sier salgssjef Kjartan Salvesen til KRS247. Han tror Start og Viking har mye til felles, spesielt med tanke på utenomsportslige utfordringer.

For før kampen mot Sandefjord var stemningen i klubben ganske dårlig, flere direktører og ledere i adminstrasjonen hadde valgt å gå og lokalpressen fortalte om en spillergruppe som virket å ha lite tiltro til treneren sin. Nå er situasjonen helt motsatt og det snakkes til og med om kontraktsforlengelse for Kjell Jonevret.

– Det som skjedde ser ut til å ha hatt en samlende effekt på spillergruppen, det har vært nesten som oss mot verden, forklarer Salvesen og sier at spillergruppen virker mer sammensatt enn noen sinne.

– Nå løper de etter hvert ball og de blør for drakta, noe vi elsker her i Stavanger, sier han og tror en seier i dag mot Start vil gi en fotballfeber i byen og vil passe bra etter en stor opptur de hadde forrige seriekamp med over 12 000 tilskuere på stadion. Det ble ikke seier da, men laget viste godt spill. I dag er det ventet over 14 000 tilskuere på Viking Stadion.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/205768391″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]