Annonse

– Seier vil gi fotballfeber i Stavanger


Foto: Kristoffer N. Havn, viking-fk.no

Fotballens festdag dagen før nasjonaldagen avsluttes med nabooppgjøret Viking mot Start på Viking Stadion. Dette er en spesiell kamp på mange måter.

– 16. mai er dagen slipset og finstasen tas på og det er ekstra gøy at vi møter en nabo i dag, sier salgssjef Kjartan Salvesen til KRS247. Han tror Start og Viking har mye til felles, spesielt med tanke på utenomsportslige utfordringer.

For før kampen mot Sandefjord var stemningen i klubben ganske dårlig, flere direktører og ledere i adminstrasjonen hadde valgt å gå og lokalpressen fortalte om en spillergruppe som virket å ha lite tiltro til treneren sin. Nå er situasjonen helt motsatt og det snakkes til og med om kontraktsforlengelse for Kjell Jonevret.

– Det som skjedde ser ut til å ha hatt en samlende effekt på spillergruppen, det har vært nesten som oss mot verden, forklarer Salvesen og sier at spillergruppen virker mer sammensatt enn noen sinne.

– Nå løper de etter hvert ball og de blør for drakta, noe vi elsker her i Stavanger, sier han og tror en seier i dag mot Start vil gi en fotballfeber i byen og vil passe bra etter en stor opptur de hadde forrige seriekamp med over 12 000 tilskuere på stadion. Det ble ikke seier da, men laget viste godt spill. I dag er det ventet over 14 000 tilskuere på Viking Stadion.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer