KRS247.no

Henter værvarsel...

Seier og uavgjort i lokalfotballen

Vindbjart klarte å slå Tønsberg borte i sin serieåpning av 3. divisjon avdeling 3, mens Fløy klarte uavgjort mot opprykksfavoritten Bryne i deres bortekamp.

For Vindbjarts del var det et straffespark som ble den store forskjellen mellom lagene.

På Bryne Stadion sendte Brynes debutant Omar Fonstad el Ghaouti Fløys keeper Hoppestad feil vei på straffespark etter fem minutter, men Jakob Ertzeid Toft var på plass til rett sted til rett tid på et frispark drøye tjue minutter senere og satte inn 1-1. Det ble også sluttresultatet.

Donn vant forøvrig i går også sin sesongåpning hjemme mot Åssiden på Kongsgårdbanen. Der endte serieåpningen 5-2 slik at Donn leder 3. divisjon avdeling 3 etter én serierunde.