Annonse

Segberg forlenger med Start


Erlend Segberg. | Foto: Håkon Raa, ikstart.no

Den unge midtbanespilleren sier trener Steinar Pedersen var viktig når han skulle bestemme seg, selv om det skulle mye til å takke nei til ny avtale.

– Han har hatt mye å si for avgjørelsen min. Jeg har stor tro på det prosjektet som vi er i gang med å bygge, og jeg har utrolig lyst til å være en del av det, forteller Segberg til ikstart.no.

19-åringen har startet de siste fire kampene for Start, og har spilt seg godt opp i det tidsrommet. Starttrener Steinar Pedersen er klar på at han tror kristiansanderen har en lovende fremtid.

– Som ung spiller så gjelder det å ta vare på de sjansene man får, og være klar når muligheten byr seg. Det syns jeg at Erlend har gjort helt siden ifjor vinter, og han har bare fortsatt med å ta vare på de sjansene han har fått i høst også. Jeg har stor tro på Erlend, men nå gjelder det å jobbe knallhardt inn mot en ny sesong, sier Pedersen til Starts hjemmesider.

– Jeg har vært her i snart 10 år, og som sørlending i tillegg, så var det aldri et vanskelig valg. At jeg har fått mer tillit fra start i de siste kampene også, det er et stort pluss, sier Segberg.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer