KRS247.no

Henter værvarsel...

Segberg forlenger med Start

Den unge midtbanespilleren sier trener Steinar Pedersen var viktig når han skulle bestemme seg, selv om det skulle mye til å takke nei til ny avtale.

– Han har hatt mye å si for avgjørelsen min. Jeg har stor tro på det prosjektet som vi er i gang med å bygge, og jeg har utrolig lyst til å være en del av det, forteller Segberg til ikstart.no.

19-åringen har startet de siste fire kampene for Start, og har spilt seg godt opp i det tidsrommet. Starttrener Steinar Pedersen er klar på at han tror kristiansanderen har en lovende fremtid.

– Som ung spiller så gjelder det å ta vare på de sjansene man får, og være klar når muligheten byr seg. Det syns jeg at Erlend har gjort helt siden ifjor vinter, og han har bare fortsatt med å ta vare på de sjansene han har fått i høst også. Jeg har stor tro på Erlend, men nå gjelder det å jobbe knallhardt inn mot en ny sesong, sier Pedersen til Starts hjemmesider.

– Jeg har vært her i snart 10 år, og som sørlending i tillegg, så var det aldri et vanskelig valg. At jeg har fått mer tillit fra start i de siste kampene også, det er et stort pluss, sier Segberg.