Annonse

Segberg debuterer fra start! Se hele laget


Foto: Alf Otto Fagermo

Erlend Segberg får sin debut fra start i dagens hjemmekamp mot Haugesund. I tillegg har Mons Ivar Mjelde valgt å spille med to spisser.

Mot et lag som trenger poeng nesten like mye som Start er det en offensiv 4-4-2-formasjon som er satt opp til dagens kamp.

Håkon Opdal spiller i mål, mens i forsvar er det Gummi Kristjansson, Jørgen Hammer, Rolf Daniel Vikstøl og Henrik Breimyr som spiller. På midten er det en firer bestående av Espen Hoff, Kristoffer Ajer, Erlend Segberg og Espen Børufsen.

Helt fremme for Start får Lars Jørgen Salvesen sjansen fra start sammen med Mads Stokkelien.

Det er også første kampen på lenge at Start har en fullstappet benk i form av Sean McDermott, Jon Hodnemyr, Alex De John, Robert Sandnes, Daniel Aase, Adi Markovic og Mathias Rasmussen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer