Annonse

Se bildene fra kampen mellom Vigør og Start


Foto: Pål Lomeland

Om ikke spillerne i Vigør klarte å servere festfotball, hadde klubben uansett laget en festramme rundt dagens 1. rundekamp i cupen.

812 tilskuere møtte opp på Vigørs provisoriske hjemmearena på Sukkevann. Et stort flertall av disse var kledd i brunt og hvitt.

Arrangementsansvarli, Helge Konradsen | Foto: Pål Lomeland

Arrangementsansvarlig, Helge Konradsen | Foto: Pål Lomeland

Helge Konradsen er nestleder i klubbstyret og arrangementsansvarlig. Han er strålende fornøyd med hva klubben har fått til, selv om han kunne ønsket seg noen flere tilskuere.

– Ting har gått prikkfritt og alt har fungert etter planen. Jeg tror de 800 som har vært her har kost seg. Hadde vi hatt arrangementet på Hellemyr, tror jeg nok vi hadde samlet 1000 tilskuere til.

– Fortell litt om det arbeidet som nedlegges av foreldre og andre støttespillere.

– I Vigør er vi heldige, for det er god dugnadsånd i klubben. Vi har i dag hatt 50 personer i sving både i kiosk, som billetører, som vakter og til andre oppgaver. Folk vi spør sier ja med en gang, stiller opp og resultatet ser du her i dag, avslutter en fornøyd Konradsen.

 

Her ser du bildene fra dagens kamp:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer