Annonse

Satser på tre poeng


Foto: ikstart.no

Start har vunnet to ganger på rad mot tangotrøyene fra Ålesund og Gudmundur Kristjánsson, som er eneste islending i klubben, vil gjerne at den gode statistikken fortsetter.

– Vi kan fint vinne denne kampen også, men det blir tøft, sier han til KRS247.

Men de må stille godt forberedt til kampen og ha friske bein. Og denne uken har vært preget av noe sykdom og litt hangling hos flere av spillerne, men «Gummi» har ikke latt seg påvirke så veldig mye av det.

– Jeg synes det har gått ganske bra. Vi har mange erfarne spillere og vi som er litt eldre i gruppa prøver å holde oss profesjonelle. Men vi må bare fortsette og først ha fullt fokus på Aalesund, sier Kristjánsson som også innrømmer at det er litt ensomt å være eneste islending i gruppa.

– Ja, det er det. Må innrømme at jeg savner de to andre islendingene som har vært her, men Ingvar kommer snart tilbake så får vel bare se frem til det, sier Gudmundur Kristjánsson.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer