Annonse

Satser på flere mål


Foto: Lars Gunnar Bergstad

Starts ringrev Espen Hoff fikk endelig en fulltreffer igjen mot Sogndal. Det gjorde godt, men det har likevel ikke påvirket treningsuken frem mot den siste kampen før EM-pausen.

– Det har ikke vært så annerledes, men det er heller ikke så annerledes for en 16-åring enn for en 34-åring når man trenger bekreftelser innimellom på at ting fungerer. Vi lever begge på gode opplevelser, sier Hoff til KRS247.

Kampen mot Stabæk er ekstra spesiell. For det var nettopp mot laget fra Bærum de gule og svarte sist vant mot. Det skjedde nettopp på hjemmebane den 4. juli i fjor. I år er situasjonen slik at begge lag ligger i bunnen av tabellen.

– Det blir en litt spesiell kamp. Det er to lag som begge har plukket få poeng. Vi kommer iallfall til å gå ut krige og hente til oss de tre poengene. Jeg blir overrasket hvis ikke Stabæk har samme taktikk, sier Espen Hoff som trolig kommer til å spille spiss for andre kamp på rad.

– Jeg kan tilføre litt mer energi der fremme og er en bevegelig kar der på topp som Stabæks forsvar hele tiden må forholde seg til. Jeg håper at jeg kan komme i gode posisjoner og skape rom for de som er rundt meg, sier han som ikke stiller krav til hvordan hans neste fulltreffer ser ut.

– Det spiller ingen rolle for meg, så lenge ballen går inn, ler Hoff.

Espen Hoff blir ikke alene der fremme, men skal trolig spille sammen med Chidiebere Nwakali og Hoff har bare gode ting å si om leiesoldaten fra Manchester City.

– Helt ypperlig. Han har vært god helt fra første trening. Det er en meget talentfull ung gutt som har gjort sine saker bra hos oss og han har alle forutsetninger for å bli veldig god.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer