KRS247.no

Henter værvarsel...

– Sånne kamper vi husker

Starts avtroppende administrerende direktør Even Øgrey Bransdal er smørblid etter at Start nok en gang har vunnet hjemme og denne gangen på selveste 16. mai og han var sterk i troen hele tiden til tross for at det så mørkt ut.

– Det var en veldig spesiell kamp, jeg syntes vi førte i 1. omgang, så kløner vi det helt til mot slutten. Vi får det ikke helt til å stemme etter pause, men så satt jeg med en følelse om at det kunne gå. De har jo blitt en gjeng som har blitt vandt med å vinne kamper, sier Brandsdal til KRS247.

Han håper de snaue 4000 som var på Sparebanken Sør Arena prioriterte fotballen fremfor å komme seg tidlig hjem i køen.

– Får håpe flere av de som var her, var her helt til slutt. Vi kan bare fortsette i dette sporet her. Mye stang ut tidligere, men nå er vi mer i flyten, sier en direktør som ikke merker så veldig mye til oppturen i det vanlige.

– Fascinerende nok er det business as usual, men vi går jo litt lettere til sinns, men hverdagen er ganske lik uten den støyen vi har hatt tidligere, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/322931382″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]