KRS247.no

Starts avtroppende administrerende direktør Even Øgrey Bransdal er smørblid etter at Start nok en gang har vunnet hjemme og denne gangen på selveste 16. mai og han var sterk i troen hele tiden til tross for at det så mørkt ut.

– Det var en veldig spesiell kamp, jeg syntes vi førte i 1. omgang, så kløner vi det helt til mot slutten. Vi får det ikke helt til å stemme etter pause, men så satt jeg med en følelse om at det kunne gå. De har jo blitt en gjeng som har blitt vandt med å vinne kamper, sier Brandsdal til KRS247.

Han håper de snaue 4000 som var på Sparebanken Sør Arena prioriterte fotballen fremfor å komme seg tidlig hjem i køen.

– Får håpe flere av de som var her, var her helt til slutt. Vi kan bare fortsette i dette sporet her. Mye stang ut tidligere, men nå er vi mer i flyten, sier en direktør som ikke merker så veldig mye til oppturen i det vanlige.

– Fascinerende nok er det business as usual, men vi går jo litt lettere til sinns, men hverdagen er ganske lik uten den støyen vi har hatt tidligere, sier han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/322931382″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Les også: