KRS247.no

Henter værvarsel...

– Salvesen har en del å jobbe med

Landslagstrener G18/19 Eirik Horneland. Foto: fotball.no

Landslagstrener G18/19 Eirik Horneland. Foto: fotball.no

Landslagstrener for G18/19, Eirik Horneland, er spent på Lars-Jørgen Salvesens fotballfremtid. Han mener likevel at Salvesen må jobbe med mottak og hurtighet fremfor alt.

– Han må fortsette å styrke målinstinktet sitt. Han scoret et av våre to mål denne gangen, og viser at han er en notorisk målscorer. Likevel må han jobbe med ting som å vende med ball, forteller Horneland.

Treneren tror Salvesen kan nå langt, særlig med tanke på hvilken posisjon han har fått i Start-stallen i år.

Lovende Søgne-gutt

Sverre Bjørkkjær fra Søgne imponerte Eirik Horneland FOTO: fkh.no

Sverre Bjørkkjær imponerte Eirik Horneland FOTO: fkh.no

Den andre vestegden som utmerket seg på landslagsamling, var unge Sverre Bjørkkjær. Den tidligere Søgne-spilleren er for tiden Haugesund-spiller, og Horneland kjenner godt til Bjørkkjær fra sin egen tid i klubben.

– Han har vært ute en tid, men har kommet tilbake. Han gjorde en veldig god jobb på venstreback og var nok en av våre beste spillere her på La Manga. Han blir spennende å følge videre, konkluderer Horneland.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/191595636″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]