KRS247.no

Henter værvarsel...

Så mye bra på sin første trening

Inntrykket Kjetil Rekdal står igjen med etter at den første treningsøkten ble gjennomført tirsdag ettermiddag på Sparebanken Sør Arena er positivt. Hans fokus frem mot Strømsgodset-kampen er å få ut noe som er gjemt hos flere spillere.

– Målet er å få troppen og laget som skal ut på kamp på søndagen til å ha den beste følelsen som de kan ha etter treningen på fredag. At troen, tryggheten og selvtilliten er der og kanskje til og med galskapen er der. Det er klart at vi skal ut og slåss om viktige poeng på søndag og da vet jeg at vi må ha en god prestasjon, sier Rekdal til KRS247.

Han er klar på at det ikke er bare han selv om kan fungere som redningsmann for å snu den vonde trenden Start har hatt så langt denne sesongen.

– Du får aldri gjort det alene, men det er klart at du kan kanskje begynne å påvirke sånne greier som begynner å gå i riktig retning og så kan du bygge opp under på det, og så kanskje får du en positivt stemning på stadion, kanskje får du mer folk og kanskje får du noen av de unge spillerne til å plutselig ta et steg opp, og løsne enda bedre. Men dette er ikke sånn enmannsshow, det er en hel klubb i fellesskap som skal klare å få dette til å løfte seg, sier den nye treneren.

Hans første store test i sitt comeback som trener i Eliteserien, er hjemmekampen mot Strømsgodset kommende søndag kl. 18:00.