Annonse

Så mange mangler mot Fredrikstad


Foto: Glenn Faannessen

Steinar Pedersen så veldig mye som ikke stemte i Starts første tap siden juli og er naturlig nok skuffet over at de har tapt 2-1.

– Det som skjer gjennom hele kampen er mangel på tempo, det er mangel på kvalitet. Vi mangler intensitet og tilstedeværelse i matchen. Sånn skal vi ikke ha det, og det er vi ikke bekjent av, sier Pedersen til KRS247.

Han viser til at de har hatt en lang rekke med gode resultater og har satt seg i en posisjon til å kunne sikre opprykk til Eliteserien.

– Men det er de nitti minuttene fra start til slutt som påvirker det, og da er det løpskraft og tørre å spille fotball som vi vet vi kan. Vi er i dag passive, på etterskudd, vi agerer istedet for å reagere og vi setter ikke premissene for kampen, sier treneren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer