KRS247.no

Henter værvarsel...

Roser de nyankomne fra Molde

Starttrener Mons Ivar Mjelde er full av lovord for de to Moldespillerne som er i Kristiansand og trener med laget. Han mener hele laget har hevet seg på trening etter Andreas Hollingen og Ole Martin Rindarøy ankom Kristiansand.

– Vi merker det på trening at flere har hevet seg på trening. Flere som ønsker å vise at de er gode. Det er veldig positivt, forteller Mjelde til Radio Sør etter treningskampen mot Bodø/Glimt.

Hollingen fikk en hel omgang fra start, og viste at han har kvaliteter med ball som Start har bruk for. Rindarøy er et helt kapittel for seg selv etter kampen, hvor unggutten fra begge backposisjonene, en i hver omgang, serverte tre målgivende pasninger og scoret selv et mål på et flott langskudd. Mons Ivar Mjelde peker også på at de to Moldespillerne vil være særdeles nyttige når sesongen er i gang og det tøffe kampprogrammet setter inn.

– Vi er sårbare med de vi hadde i stallen fra før av. Skader, suspensjoner og formsvikt hadde rammet oss hardt. Med de to leiesoldatene har vi bedre dekning. Det er viktig, fastslår treneren.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/197277677″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]