KRS247.no

Henter værvarsel...

Robstad klar for Start

Årets Jerv-spiller i fjor signerte i dag en toårskontrakt med Start, og fortsetter som Steinar Pedersens elev.

– Det er veldig deilig å være tilbake. Prosessen har vært litt lang, men nå er vi i mål og det er utrolig moro. Jeg hadde et par alternativer som jeg måtte vurdere, men i bunn og grunn viste jeg hva jeg ville, og siden jeg bor rett borti svingen her så er dette helt perfekt, sier Robstad til ikstart.no.

Ropstad returnerer dermed tilbake til klubben han forlot som 17-åring, avskrevet som mulig toppspiller. Starttrener Steinar Pedersen er veldig godt fornøyd med å få jobbe videre med backen.

– Dette er en spiller jeg kjenner godt. Han har lagt bak seg en sterk sesong i Obosligaen og han kommer til å bli enda bedre. Jeg gleder meg til å jobbe videre med Henrik. Det er en backtype slik vi ønsker det – en som liker å bidra offensivt. Vi kommer til å få stor nytte av han i tiden fremover, sier Steinar Pedersen.

Fotballkommentator for CMore, Amund Isaksen Lutnæs, sier verken Robstad eller Skogmo ikke er signeringer som får fotball-Norge til å heve øyenbrynene. Likevel er det spennende spillere som spiller på backene i Start 2016.

– Jeg synes det er to spennende backer. Det store ankepunktet er jo at ingen av disse to har Tippeligaminutter. Det er likevel to gode sidebacker som leverer målgivende pasninger og som er offensive, sier Lutnær til KRS247.

Han sier videre at det er flere plusspunkter ved å signere Robstad.

– Han er rask, offensiv og godt trent. Også er han jo bare 24 år og fra Hånes.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/241764440″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]