KRS247.no

Henter værvarsel...

Rolig før debuten

Starts trener Steinar Pedersen debuterer som trener i Tippeligaen når han leder de gule og svarte på hjemmebane mot Lillestrøm. Det er en motstander som kan passe Start perfekt, siden de ikke har vunnet på Sparebanken Sør Arena siden cupen i 2013.

– Jeg gleder meg. Det blir spennende. Guttene ser ut til å trives på feltet og gleder seg til kamp, sier Pedersen til KRS247.

Han beskriver Lillestrøm som et bra og organisert fotballag med kvaliteter i de fleste posisjonene, spesielt helt bak med Arnold Origi, som spilte samtlige kamper for andre året på rad.

– De har også god fart og kantspillere som liker å komme frem i angrep, sier Starts trener og innrømmer at det er noen likheter mellom Start og Lillestrøm på akkurat det området.

– Vi er også et godt lag, og gleder oss til å vise dette. Vi har forberedt oss lenge på dette og håper det kan komme mange folk på kampen. Da kan det bli riktig så trivelig, sier Steinar Pedersen.

Han mener Start denne sesongen skal fremstå som et hardtarbeidende lag med struktur både fremover og bakover. Treneren er også fornøyd med at Eirik Wichne har gjort en såpass god innsats i treningskampene at savnet til skadde Jens Kristian Skogmo ikke er så merkbart. Nå er treneren veldig glad for at alvoret begynner.

– Det blir kjempedeilig å komme i gang. Alt vi har gjort i vinter, har vært forberedelser til serieåpningen. Og uansett når den kommer, så må du være klar, sier Pedersen.