Annonse

Rindarøy tror han spiller for Start i år


Arkivfoto: Lars Gunnar Bergstad

19 år gamle Ole Martin Rindarøy viste strålende takter da han fikk sjansen mot Bodø/Glimt søndag ettermiddag. Et mål og tre(!) målgivende ble fangsten for den venstrebeinte backen. Han mener det er veldig sannsynlig at han blir å finne i Start i år.

– Både Start og Molde vil at jeg skal spille her nede. Denne kampen var veldig artig! Selv følte jeg at det klikket bra med laget i dag, og det er en stor mulighet for at jeg kommer til klubben, forteller 19-åringen til KRS247.no.

Han legger ikke skjul på at han ville benytte tiden frem til kampen og selve kampen til å sjekke forholdene i byen og klubben, og at han nå er klar for et opphold på Sørlandet. Han beskriver seg selv som en offensiv backtype med god fot og gode innlegg, med gode defensive kapasiteter. Alt dette, i tillegg til stort tempo, viste han i kampen mot Bodø/Glimt. Starttrener Mons Ivar Mjelde er glad for å ha både Rindarøy og og Mollingen i troppen.

– Vi kommer inn i et så tøft kampprogram, at hvis vi hadde gått inn med det vi hadde før Moldespillerne ankom hadde vi vært sårbare for skader, suspensjoner og formsvikt. Dessuten virker det som om de nyankomne har gjort at resten av laget har hevet seg litt, sier Starttreneren.

Mjelde ønsker konkurranse i alle ledd. Derfor ble Rolf Daniel Vikstøl foretrukket som midtstopper fra start sammen med Bismarck Acosta.

– Alle må tåle konkurranse om plassene. Det er viktig for oss å ha mange nok som kan brukes. Så merker vi også at flere har lyst å vise seg frem på trening. Da har vi oppnådd noe vi ønsket, forteller Mjelde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer