Annonse

Returnerer til islandsk fotball


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Gudmundur Kristjansson forlater Start etter fem år i klubben. Han har blitt signert av Fimleikafélag Hafnarfjarðar frem til 2019-sesongen.

Ifølge klubbens nettside skjer overgangen i januar noe som betyr at han forblir i gult og svart ut årets sesong i OBOS-ligaen.

Dermed spiller han ikke i Start i 2018, og er tilbake i islandsk fotball som han forlot i 2012 da han dro fra Breidablikk.

Fimleikafélag Hafnarfjarðar, forkortet til FH, holder til i den islandske byen Hafnarfjörður som ligger helt sørvest på Island. Klubben endte på 3. plass i årets sesong av islandsk eliteserie.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer