Annonse

– Resultatmessig: Skuffende. Prestasjonsmessig: Ok, frem til målet


Foto: Glenn Faannessen

Det er Start-trener Steinar Pedersens kjappe oppsummering av kampen mot Levanger i ettermiddag.

– Det er et eller annet som skjer når vi leder at vi ikke klarer å gripe fatt i kampen, fortsette med å angripe og sette inn 2-0. Den situasjonen de scorer på er andreballsposisjoner, det å stå riktig. Vi taper en duell, så løper de gjennom oss. Det er ikke bra at vi slipper inn sånne mål, sier Pedersen til KRS247.

Han ønsker ikke å kritisere dommernes vurderinger av de kontroversielle situasjonene på samme måte som Skålevik gjorde på den situasjonen han var involvert i, men Pedersen mener Nordbergs takling av spissen er sabotasje fordi Levanger-spilleren ikke hadde sjanse til å takle på ball.

– Steffen Lie Skålevik scorer igjen. Hvor viktig er han for Start?

– I dag scorer han mål og har i tillegg to gode sjanser som han kan sette, så han er der det skjer. Det er kjempebra at han scorer igjen. Det er kjempeviktig for ethvert lag.

– Hva blir fokus fremover?

– Det er tre kamper på rappen der vi ikke har klart å bikke kampen i vår favør. Vi må på vinnersporet igjen så fort som mulig, avslutter Steinar Pedersen.

Les også:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer