KRS247.no

Henter værvarsel...

– Resultatet lyver litt

Det ble solgt 10.419 billetter til kampen mellom Start og Lillestrøm. De fikk se et lag som virkelig hadde dagen, og det er nettopp marginene og spesielt det at Lillestrøm ble redusert til ti mann som er mye av grunnen til at det gikk som det gikk. For Kjetil Rekdal ser mye de må rette opp i, spesielt i 2. omgang hvor gjestene fra Romerike hadde et flust av sjanser til å komme tilbake i kampen.

– Det er jo dumskap og lite smartness. Du har et lag som du har kneblet fullstendig som ikke klarte å spille seg til noe som helst, og det er klart at da er den enkleste veien en dødball eller en kontring. Kontringene klarte vi å ha sånn passe kontroll på, men på dødballene kom jo ballen inn i feltet og Lillestrøm har jo en del store og sterke spillere selvfølgelig, så det er lite smart å lage så mye frispark for et slikt lag, sier Rekdal til KRS247.

Det var selvfølgelig mye bra, men han trekker frem at de egentlig ikke har oppnådd så mye med dagens trepoenger.

– Vi har brukt ti kamper på å klatre forbi et lag, og vi har åtte kamper igjen på å klare å holde det ene laget bak oss eller klatre forbi ett til da, så det er ingen grunn til å tro at vi har nådd noe målsetning nå nei. Vi henger med og har forbedret posisjonen vår denne helga, forteller Starts trener.

Hør mer her.