Annonse

– Resultatet lyver litt


Foto: Glenn Faannessen

Det ble solgt 10.419 billetter til kampen mellom Start og Lillestrøm. De fikk se et lag som virkelig hadde dagen, og det er nettopp marginene og spesielt det at Lillestrøm ble redusert til ti mann som er mye av grunnen til at det gikk som det gikk. For Kjetil Rekdal ser mye de må rette opp i, spesielt i 2. omgang hvor gjestene fra Romerike hadde et flust av sjanser til å komme tilbake i kampen.

– Det er jo dumskap og lite smartness. Du har et lag som du har kneblet fullstendig som ikke klarte å spille seg til noe som helst, og det er klart at da er den enkleste veien en dødball eller en kontring. Kontringene klarte vi å ha sånn passe kontroll på, men på dødballene kom jo ballen inn i feltet og Lillestrøm har jo en del store og sterke spillere selvfølgelig, så det er lite smart å lage så mye frispark for et slikt lag, sier Rekdal til KRS247.

Det var selvfølgelig mye bra, men han trekker frem at de egentlig ikke har oppnådd så mye med dagens trepoenger.

– Vi har brukt ti kamper på å klatre forbi et lag, og vi har åtte kamper igjen på å klare å holde det ene laget bak oss eller klatre forbi ett til da, så det er ingen grunn til å tro at vi har nådd noe målsetning nå nei. Vi henger med og har forbedret posisjonen vår denne helga, forteller Starts trener.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer