Annonse

Reiser hjem til Nigeria


Arkivfoto: Glenn Faannessen

Skadeforfulgte Uduak Idemokon, som kom til Start før 2016-sesongen, reiser tilbake igjen til Nigeria.

Det melder IK Start på sine nettsider.

– Vi så en angrepsspiller med spennende kvaliteter og utviklingsmuligheter da vi hentet ham i fjor vinter. Dessverre ble sesongen nesten helt spolert av skader. På slutten av høsten så det bedre ut og vi ble enige om at vi i løpet av vinteren skulle prøve å få ham tilbake på det nivået han hadde da han kom til oss. Dessverre pådro han seg en ny skade i vinter og fremgangen har latt vente på seg. Så da er vi enige om at han forlater oss, sier Steinar Pedersen til klubbens nettsider.

Idemokon fortalte til KRS247 i fjor sommer at han fortsatt slet med å komme seg tilbake fra skader i foten og hadde et håp om å være tilbake snart.

– Jeg er veldig lei meg, men jeg har fått beskjed om å holde humøret oppe fordi skader er en del av fotballen. Så jeg må bare se optimistisk på at jeg vil bli bedre, sa Uduak Cyril Idemokon til oss i juli.

Nigerianeren fikk tre Tippeliga-kamper og ble sågar Starts beste spiller i sesongåpningen mot Lillestrøm på Sparebanken Sør Arena i fjor som endte 1-1.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer