KRS247.no

Henter værvarsel...

Rasmussen matchvinner etter skuddperle

Mathias Rasmussen scoret det avgjørende målet i treningskampen mot Viking i Sørlandshallen i dag. Han fikk ballen servert på stillinge 1-1 etter et angrep hvor mange tilfeldigheter gikk rett vei for de gule og svarte.

Da hadde det blitt spilt 20 minutter av 2. omgang og etter at skuddperlen gikk i mål, virket det som futten gikk ut av Viking.

Men det var siddisene som fikk startet kampen best og hadde store muligheter til å få til noe før pause, men det løsnet ikke før fem minutter uti 2. omgang. Da fikk en av Vikings nysigneringer Aniekpeno Udo stå umarkert på et hjørnespark og stange inn 1-0 for laget fra Stavanger.

Utlikningen til Start kom snaue ti minutter etter ved at Espen Hoff fikk rettvendt seg og sikret en kontring tre mot tre. Da så det ut som at Mathias Rasmussen skulle til å få ballen, men istedet svinge Hoff spillet til Lasse Sigurdsen. Han fikk vendt seg innover i banen og skjøt mellom beina på Anthony Soares i Vikings forsvar og Iven Austbø var sjanseløs på scoringen.

Det var en skikkelig opptur for spilleren som var ute store deler av fjorårssesongen med en korsbåndsskade.

En av Starts uskrevne blad, Uduak Idemokon, erstattet nevnte Sigurdsen drøye sju minutter før slutt. Han fikk ikke scoret mål, men han viste noen takter som kan bevise noen av utsagnene han kom med tidligere i uken.

Neste treningskamp er også på hjemmebane, mot Start-trener Steinar Pedersens gamle arbeidsgiver, nemlig Jerv. Den er neste fredag kl. 17:00.