Annonse

– Rasmussen er ikke helt klar for 90 ennå


Mons Ivar Mjelde - Foto Lars Gunnar Bergstad

Starttreneren mener Mattias Rasmussen må få arbeidsro og muligheten til å utvikle seg videre. I kveld er det Tippeligamotstand i form av Aalesund, og Owello foretrekkes som hengende spiss.

– Det har vært forskjell på de to og sånn skal det være. Mattias er ikke klar for å spille 90 minutter på dette nivået. Han kan levere gode ting i perioder, og han kommer til å få mange innhopp denne sesongen, forklarer Mjelde til Radio Sør.

Treneren har tro på Rasmussens talent. Mjelde ønsker ikke å legge mer press på unggutten akkurat nå.

– Han skal få lov til å utvikle seg i den takten som er fornuftig.

Tippeligamotstand

For første gang i år er det et Tippeligalag som står på motsatt banehalvdel for Start. Mjelde mener Aalesund er et lag å regne med i Tippeligaen.

– Det blir kjekt å måle krefter mot et lag som er å regne med i Tippeligaen. Da får vi et innblikk i hvor vi står, og det gleder vi oss veldig til.

Starts oppkjøring har vært varierende mot varierende motstand, med seire mot Midtjylland, Sørlandslaget og Brann og tap mot Aalborg og Jerv.

Hør intervjuet med Mjelde her.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar