Annonse

Publikum svikter Start


Tydelig glissent blant fansen som sang med på hymnen før kampen mot Sarpsborg 08. Foto: Alf Otto Fagermo

På gårsdagens hjemmekamp mot Sarpsborg 08 satte Start en ny kjedelig rekord for klubben. 4683 solgte billetter. Det er det laveste tilskuertallet i en eliteseriekamp på Sparebanken Sør Arena noen sinne.

– Jeg så at det var glissent, og det er ikke kjekt i det hele tatt. Vi skulle gjerne hatt flere tilskuere her, men vi leverer ikke bra fotball, sier Starts keeper Håkon Opdal til Fædrelandsvennen.

Gårsdagens tilskuerantall er snaue 40 lavere enn forrige bunnrekord, som ble satt den 17. mars 2013 mot Hønefoss. Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal er helt hundre prosent sikker på at de dårlige resultatene må ta skylden for det dårlige publikumsoppmøtet.

Start har satt i budsjettet at de skal ha 6000 tilskuere, men har nå hatt tre hjemmekamper med godt under det tallet, så klubbens hardt pressede økonomi blir ikke akkurat mindre presset av det.

– Vi burde hatt flest mulig tilskuere i den situasjonen vi er i, men vi kan ikke kjefte på de som er her, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer