KRS247.no

Henter værvarsel...

Priest: – Gutta skylder han en takk

Håkon Opdal klarte å holde nullen for første gang siden 13. august og Mick Priest roser sisteskansen for sitt bidrag til å holde Start inne i begge hans første kamper som trener.

– Jeg tror mange glemmer ut hva Håkon har gjort for laget. For han hadde mange gode redninger i dag, og da han reddet med ryggen mot Ranheim da det fort kunne stått 3-0, forteller Priest til KRS247.

Han innrømmer likevel at pausepraten i dag ble tatt litt for bokstavlig.

– Vi ledet jo 2-0 og nærmer oss opprykk så jeg ville de skulle spille raskere fremover. Og holde spillet inne på Arendals halvdel, men vi sluttet å spille fotball og bare sparket ballen over på deres banehalvdel. Så jeg tar på meg skylden for det, men det går fint siden vi vant, sier treneren.

Og Håkon Opdal hadde spesielt én klasseredning. NTBs skribent beskriver Arendals sjanse åtte minutter uti 2. omgang slik: «For en redning av Opdal! Arendal ruller opp fint fra høyre mot venstre. Markovic slår et meget godt innlegg mot Ness. Spissen stiger til værs og avslutter brukbart fra kloss hold. Men på streken imiterer Håkon Opdal selveste Lucky Luke, der han er lynkjapt nede i horisontalen og redder.»

– Det er vel den eneste gangen det glipper på et innlegg og han får stå ganske alene midt foran mål og da måtte jeg bare stole på reaksjonen. Og den kom fort den, jeg var på hugget. Så det var deilig, det var viktig for oss å holde nullen. Det har vi ikke gjort på en god stund og stemningen er jo selvfølgelig strålende, sier Opdal.

Hør hele intervjuene i spillelisten under.