Annonse

Positiv etter sin debut


Foto: Glenn Faannessen

Det var nok ikke i Start-drakt han hadde sett for seg å få sin debut på Lerkendal, men Espen Hammer Berger er likevel storfornøyd etter å ha fått prøvd seg på øverste nivå.

– Det var moro og det var bare for meg å nyte øyeblikket. Ta det meg seg, nydelig hjemmepublikum og en helt annen ramme rundt kampen enn det en er vandt til, sier Hammer Berger til KRS247.

Men det var selvsagt kjedelig å slippe inn to mål i sin første kamp fra start.

– Jeg føler vi er lenge med i kampen og følger egentlig planen vår og ligger godt i rute. Så kommer vi til pause og får et mål i mot, da snur bildet litt og vi er nødt for å komme mer opp og frem. Vi får en sjanse som er bare en helt syk redning, spør du meg, og så får de ett til på slutten som det ofte blir. Det er klart at vi er skuffet over å ikke få med oss noe, men jeg føler at vi står frem og gjør så godt vi kan. Stolt av prestasjonen sånn egentlig, sier nykommeren fra Levanger som håper på flere sjanser fra start.

– Jeg håper jo på å kunne spille meg inn på laget her, det er jo det som er målet, å spille seg til en fast plass, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer