Annonse

Poengdeling i toppkampen


Daniel Aase scoret Starts mål på hel volley etter drøye 10 minutter. - Arkivfoto: Alf Otto Fagermo.

Start og Sandnes Ulf delte poengene broderlig i en kamp ingen av lagene hadde lyst til å tape. Bodø/Glimt har nå åtte poeng ned, mens Ranheim kan sende Start ned på 3. plass etter sin kamp senere i kveld.

Det ble en rolig og jevn åpning på kampen, men da Daniel Aase fikk brenne til på hel volley i mål fra rundt 15 meter satte det fyr på kampen.

Sandnes Ulf satte i gang med et skikkelig press og fikk både frispark og hjørnespark. Kenneth Solas presise innlegg ble heldigvis ikke godt utnyttet, for det kunne fort ha kommet både ett og to mål for hjemmelaget.

Men Start hadde nok av muligheter til å øke sin ledelse. Niels Vorthoren var definitivt nærmest etter 33 minutter. Espen Børufsen slår et presist innlegg retning Vorthoren som får stå umarkert på rundt seks meter. Men han har på seg en skikkelig ryggsekk og sender ballen himmelhøyt over mål.

I pausen ble Tapio Heikkilä byttet inn mens det var Henrik Robstad som gikk ut. Det betydde også at Rolf Daniel Vikstøl ble skjøvet ut på siden.

Etter hvert fikk også nysigneringen Adnan Hadzic prøvd seg noen minutter for Erlend Segberg.

Sandnes Ulf kunne juble et kvarter før slutt da Kjell Rune Sellin viste frem sine ferdigheter i lufta. Han ga ballen videre til Kent Håvard Eriksen som avsluttet under Håkon Opdal og utlikningen var et faktum.

Etter scoringen virket Sandnes Ulf nærmere 2-1 enn Start.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer