Annonse

– Pinlig og flaut


Foto: Glenn Faannessen

Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal så bortekampen mot Sandefjord fra tribuneplass sammen med Jesper Mathisen og flere fra Ultras, Tigerberget og Gyldenløves og de fleste klarte å oppføre seg. Men politiet måtte gripe inn da noen av supporterne drev med ekstrem oppussing fra tribuneplass.

– Det er en gjeng med umodne gutter som det virker som de mangler oppdragelse. Det var veldig flaut å se på at de drar ned og slår etter frivillige som jobber på stadion på vegne av Sandefjord. Det er ikke sånn man skal oppføre seg på kamp, sier Brandsdal til KRS247 i pressesonen etter kampen.

I følge Sandefjords Blad skal bråket ha startet allerede før kampen og politiet var da redde for at linjedommere eller spillere skulle bli truffet og grep inn. Innsatsleder i Sandefjord-politiet Per Eftang sier til avisen at de ble sparket og slått.

Etter kampen ventet hele sju politibiler og tre av Start-supporterne ble satt i arresten, mens resten av de som stod bak tribunebråket ble sendt i en buss som politiet fulgte etter for å unngå mer bråk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer