KRS247.no

Henter værvarsel...

– Pinlig og flaut

Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal så bortekampen mot Sandefjord fra tribuneplass sammen med Jesper Mathisen og flere fra Ultras, Tigerberget og Gyldenløves og de fleste klarte å oppføre seg. Men politiet måtte gripe inn da noen av supporterne drev med ekstrem oppussing fra tribuneplass.

– Det er en gjeng med umodne gutter som det virker som de mangler oppdragelse. Det var veldig flaut å se på at de drar ned og slår etter frivillige som jobber på stadion på vegne av Sandefjord. Det er ikke sånn man skal oppføre seg på kamp, sier Brandsdal til KRS247 i pressesonen etter kampen.

I følge Sandefjords Blad skal bråket ha startet allerede før kampen og politiet var da redde for at linjedommere eller spillere skulle bli truffet og grep inn. Innsatsleder i Sandefjord-politiet Per Eftang sier til avisen at de ble sparket og slått.

Etter kampen ventet hele sju politibiler og tre av Start-supporterne ble satt i arresten, mens resten av de som stod bak tribunebråket ble sendt i en buss som politiet fulgte etter for å unngå mer bråk.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228829738″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]