Annonse

Start-kaptein etter 1-2 mot Mjøndalen: – Pinlig


Foto: Glenn Faannessen

Start-kaptein Simon Larsen sparer ikke på kruttet når han skal beskrive lagets innsats borte mot Mjøndalen.

– Vi er flaue rett og slett. Vi har dummet oss ut og fremstår som smågutter mot et seniorlag. Det er altfor mange spillere her som er langt fra det nivået de skal være på, sier Larsen til KRS247.

– Hva er det som skjer på det siste baklengsmålet?

– Vi er ikke gode nok til å ta vare på ballen og får for mange brudd på oss. Vi fikk vel tre brudd på rad akkurat der. Vi hadde mange brudd i 1. omgang også, sier kapteinen som etterlyser mer kynisme i laget.

– Vi må være mer tilstede i de avgjørende duellene. Vi tapte ekstremt mange 50-50-dueller i dag, sier han.

Start tapte sin andre bortekamp på rad i toppen og kapteinen mener de har mye som må rettes på for å snu den dårlige trenden.

– Vi kan ikke gå ut å tape dueller som vi gjør nå. Vi vet hva som kommer og var forberedt på, men var ikke i nærheten av å ta kampen. Det handler om å krige oss til muligheten til å spille vårt spill, og unngå de «hundre» bruddene. Det var mye som gikk galt på en gang her, sier Larsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer