Annonse

Pedersen om den vanskelige tiden


Foto: Glenn Th. Faannessen

Steinar Pedersen gikk fra opptur til opptur som Jervtrener. Som Starttrener har den store oppturen latt vente på seg. Pedersen mener gruppa klarer å håndtere et drøyt år uten seier på en fin måte.

– Det er veldig mange som ikke helt klarer å sette seg inn i situasjonen tror jeg, sier Pedersen når han snakker om det å gå så lenge uten seier.

– Gruppa håndterer det fint. Vi jobber på feltet, vi snakker sammen, vi drar hverandre opp etter tøffe smeller. Poenget er at dette er en del av fotballen. Vi står sammen og vi skal jobbe alt det vi kan for å få gode opplevelser utover høsten. Første sjanse for en god opplevelse er mot Sarpsborg, sier Starttreneren.

Han har forståelse for at resultatene påvirker klubben, omgivelsene og de som ønsker Start vel. Han understreker at det er hardt arbeid som skal få klubben ut av uføret.

– Har dere funnet en viss vei til en suksessoppskrift?

– Svaret på spørsmålet er enkelt. Vi har spilt 17 kamper og har ikke vunnet enda. Jeg synes vi ser en del fremgang på enkelte ting som vi har hatt fokus på, men det er å vinne fotballkamper som er viktig. Det som skal snu denne trenden er seire i avgjørende kamper.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer