Annonse

Owello vil bort fra Start


FOTO: Lars Gunnar Bergstad

Solomon Owello har kontrakt ut sesongen, men har lyst å dra til en ny klubb når overgangsvinduet åpner om en måned.

– Det er på tide å dra videre nå og prøve noe nytt, sier Owello til Fædrelandsvennen, og sier at han uansett kommer til å forlate Start når kontrakten går ut skulle det ikke bli en overgang nå i sommer.

Han begrunner ønsket om å flytte med at sju år er lenge nok i Start for ham og at det å være et sted i altfor lang tid gjør han bedagelig.

Ton Poldner, som er Owellos agent sier til avisen at han skal forsøke å finne en klubb i enten Beliga eller Tyskland til klienten i overgangsvinduet i sommer.

Administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal ønsker ikke å kommentere enkeltspillere og forventer seg et rolig overgangsvindu både for Start og for andre klubber i norsk fotball.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer