KRS247.no

Henter værvarsel...

Østfolding klar for Start

Fra nyttår slutter en tidligere Sarpsborg 08-spiller seg til de gule og svarte. Joackim Jørgensen (29) har signert en treårsavtale som starter 1. januar 2019 og varer ut 2021.

– Det er mye spennende på gang i Start, og jeg er veldig interessert i å bli med på den oppturen som jeg er sikker på vil komme. Start er en klubb med ressurser i ryggen som jeg tror vil bli et lag å regne med i årene fremover, sier Jørgensen til IK Starts nettside.

Jørgensen ønsker å fullføre årets sesong som Sarpsborg 08-spiller før han flytter sørover og blir en del av laget på Sparebanken Sør Arena.

Han er en spiller som kan både fungere på midten og i forsvar og startet sin karriere på seniornivå i Sparta Sarpsborg hvor han frem til 2009 spilte 26 kamper før han siden ble en del av Sarpsborg 08 frem til 2011.

I 2012 ble han hentet til Elfsborg og spilte mesteparten av sesongen i midtforsvaret. Jørgensen ble også seriemester i Allsvenskan i 2012.

Joackim Jørgensen hadde også tre år i Viking før han vendte tilbake til Østfold og Sarpsborg 08 i januar 2017.

– Vi er selvfølgelig svært glade for at Joackim har valgt å spille for oss de neste tre årene. Han vil tilføre rutine, kvalitet, og bli en stabiliserende faktor bakover på banen og det som imponerer meg aller mest med Joackim som spiller er hvor stabilt han presterer, og hvilket fokus han tar med seg ut på banen, sier sportslig leder i IK Start, Tor-Kristian Karlsen til klubbens nettside.